dimecres, 1 de juliol del 2009

VOLEM LA SUPRESSIÓ TOTAL DE PEATGES

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ha passat amb el socis del tripartido, hoy Iniciativa se ha desmarcat

Anònim ha dit...

Crec que hi ha en el darrer comentari una sortida d'autopista.
De totes maneres resulta evident -tal i com podeu comprovar amb la qualitat expressiva- que la tercera hora de castellà és totalment innecessària.

Anònim ha dit...

Aneu amb compte alhora de dir obertament i en veu alta el tema de la supressió de peatges. Aquest discurs i/o debat ja es va obrir en el seu dia (fa anys). Poc temps després i per tal de fer front a les diverses campanyes electorals, ERC va anar a picar a la porta de la Caixa de Pensions per renegociar el seu crèdit. Com era previsible, La Caixa de Pensions, que té una part important del paquet de capital d'"Abertis", va dir: "parlem-ne dels peatges" i poc després la direcció d'ERC deixava de parlar-ne dels peatges, com era d'esperar. No m'invento res, podeu consultar aquest tema a articles d'opinió a diversos diaris de tirada catalana.

Anònim ha dit...

ERC no va prometre el 2004 durant la campanya acabar amb els peatges? I qui governa des del 2004? 5 meravellosos anys de promeses incomplertes. Ah! què no us recordeu que sou al govern? Ja us val!.

erc malgrat ha dit...

Les eleccions al Parlament es convoquen cada quatre anys, sempre que s'esgoti la legislatura. Per tant,Esquerra és al govern des de 2002 descomptant l'interval dels mesos que en va ser foragitada per no recolçar aquest Estatut del qual actualment n'estem comprovant l'alçada de mires dels qui el van pactar. Sabem que governar en coalició no vol dir imposar el teu criteri, més quan no ets la força majoritària , i si negociar,pactar i aconseguir el màxim consens entorn de les teves posicions. El Departament d'Obres Públiques gestionat pel conseller Nadal (PSC) és el responsable d'aquesta autopista i de les decisions que sobre ella s'han de pendre en un plaç no massa llarg. Per això pensem que s'ha de mostrar el nostre posicionament amb els mitjans dels que disposem i que inclouen una acció directa al peatge de Vilassar el proper diumenge per tal de conscienciar els usuaris de la situació.

Sempre intentem ser curosos en les nostres afirmacions, la qual cosa no ens priva de fer-ho obertament, tal i com s'escau en l'actualitat. Dels articles d'opinió que s'esmenten sense donar la més mínima referència, ens n'agradaria saber quelcom més. Vostè parla d'un crèdit amb una entitat del qual no ens consta l'existència. Les últimes campanyes d'Esquerra s'han finançat amb recursos propis i per aquest motiu som el partit amb un nivell d'endeutament més baix.
Les vam passar morades amb la situació financera que ens van deixar l'Hortalà i, posteriorment, en Colom. En vam sortir amb un crèdit concedit per una entitat financera d'àmbit estatal, allunyada en molt dels postulats d'ERC, després d'haver mantingut contactes amb les dues principals caixes catalanes. Esquerra parlarà dels peatges,com de totes les altres questions, sense cap condicionament per motius econòmics, doncs és un partit amb una situació financera impecable.

Anònim ha dit...

Molt ben exposada la rèplica a les insinuacions i afirmacions de mala gestió i d'inconfessables interessos polítics que s'han fet en aquest fil. Ni cas i a la feina, ho seguiran provant a falta d'altres arguments consistents de corrupció. Enhorabona per l'acte reivindicatiu de diumenge en que mentre uns van a la platja, passant de tot, vosaltres aneu a l'autopista a fer feina pel país.