dimarts, 30 de juny del 2009

UNA CASA GRAN AMB UNS HOSTALERS PETITS


La protesta dels manifestants del Grup Acte de Sobirania del passat dissabte, va trobar la rebuda de vuit diputats d'ERC –Miquel Carrillo, Uriel Bertran, Marina Llansana, Pere Aragonès, Xavier Vendrell, Alfons Quera, Carmel Mòdol i Anna Simó– i dos de CiU –Josep Rull i Jordi Turull– davant la cambra catalana. Els diputats d'ERC han signat el document del Grup Acte de Sobirania i s'han compromès a treballar per la independència. CiU, en canvi, no l'ha signat perquè "ara és el moment de la via estatutària".

11 comentaris:

Anònim ha dit...

POtser el problema és la gran manipulació que vol fer ERC de qualsevol plataforma ciutadana. Jo participo activament a una entitat col.laboradora i és un escàndol.

Anònim ha dit...

més val qualitat que quantitat. i del psc quants van anar-hi? tenint en compte que sou socis.

Anònim ha dit...

algun dia parlareu d'alguna cosa de Malgrat? que aquest bloc ja cansa una mica amb les propostes de l'executiva general d'ERC.

independent ha dit...

la gent de CiU no us té que estranyar, és el que fan sempre, ara toca ara no toca.
Els dinosauris del partit la independencia els hi repanpinfla i ara els hi ha sortit un bolet de joves que si la volen.
Ja els hi va bé d'aquesta forma recapten vots de gent independentista emprenyada. Temps al temps. Aquestes persones independentistes ja veuran on s'ha fotut.

Anònim ha dit...

Amb tanta comèdia com la que representen els del 2014 i els de la casa gran del catalanisme encara veurem a les properes eleccions la coalició del Montilla i la Camacho governant de bracet. Heu pensat mai seriosament, els d'esquerra, en Catalunya i en el que necessita amb urgència d'aconseguir i que no és precisament el donar suport al govern del PSOE?

tots a una ha dit...

En Montilla i la Camacho no sumen ni sumaran perquè el PP a Catalunya és un partit marginal. Les urgències en política no són bones i en canvi si ho són les realitats transformadores. Jo espero que els sobiranistes i els independentistes puguem sumar i remar en una direcció única en un curt plaç. I que els retrets s'aturin per ambdues parts.
Això últim ajudaria molt.

Anònim ha dit...

També hagués ajudat molt que el Sr. Mas no pactes d'amagat amb el JL. Zapatero.
Es va saltar el Parlament de Catalunya.

Anònim ha dit...

Ambdues parts? Espera't que venen corbes. Ara venen els de Reagrupament.cat, les CUP i els demés punts cat, i flipareu amb la festa que hi fareu a la casa gran. Va a ser una fiesta de la leche!!!! com dèia el del programa de'n Buenafuente.

Anònim ha dit...

La gent de Reagrupament i les CUP fins el coneixement que en tinc, es poden vincular a un perfil independentista. Són part d'una de les parts de la solució.

Anònim ha dit...

Però estaràn disposats a compartir aquest espai amb ERC? Tenen bon rotllo?

Anònim ha dit...

Fins que no es demostri el contrari al matí el sol surt per tothom. Es tingui el rotllo que es tingui.