dimarts, 21 de juliol del 2009

El PP OCUPA L'ALCALDIA ELS PROPERS TRES DIES

La segona tinent d'alcalde Ana Vega ha rebut la delegació de la Sra. alcaldessa en absència d'aquesta i de la primera tinent M. Lluïsa Mérida.

Per primer cop en la història política de Malgrat un representant del PP ocuparà l'alcaldia del municipi. Aquest fet, amb caràcter transitori, resulta simptomàtic dels nivells d'autoestima i organització que el Grup Municipal del PSC gaudeix en aquests moments. L'alcaldessa accidental ocuparà el càrrec del 22 al 24 de juliol, ambdós inclosos.


6 comentaris:

Desperta ferro! ha dit...

També pot ser simptomàtic del grau de tolèrancia vostra vers a l'adversari polític.

Anònim ha dit...

Perdona però ara que he vist la notícia com pots entendre sobta i déu ni do que una regidora ocupi la representació d'alcaldessa quan només gaudeix de 200 o 300 vots escaigs.D'adversari polític??? la Vega??? per qui??? Però res que el pacte el vàreu fer vosaltres i si més no ara la situació que res té a veure amb la tolerància,és peculiar,estranya, per riure,.. fem coincidir la seva delegació d'alcaldessa amb la presidència d'un Ple?. Perquè serà molt interessant veure com NO dirigeix el Ple, ja que ella als Plens no parla.Interessantíssim i digne d'un estudi de és fàcil ser alcalde per delegació,si saps com €€€!

carrer de Mar ha dit...

per mi l'alcaldessa C. Campoy no té massa diferencia en que sigui alcaldessa del PSOE o del PP, qui pot dir en que es diferencia?
fins i tot va dir que el programa electoral tenien el mateix el PSOE que el PP. Aquests sociates estan acabats per la gent del poble, han de confiar en els nouvinguts que a la majoria, el poble els importan un pepino.

Anònim ha dit...

teniu primicia.
Com us estima l'Alcaldessa!

la d'ara no ho sabem.
També us estima l'Alcaldessa actual Ana Vega?

Anònim ha dit...

no dieu res dels focs de Blanes?

Anònim ha dit...

Macos que t'hi cagues.... Vols que digui alguna cosa més??