diumenge, 26 de juliol del 2009

LA TRIATLÓ ACONSEGUEIX UN GRAN ÈXIT DE CONVOCATÒRIA
La 8ena. edició d'aquest esdeveniment esportiu popular s'ha desenvolupat aquest diumenge amb una participació rècord de prop de 450 triatletes. La prova de natació al mar (500 metres), bicicleta (12 quilòmetres) i cursa a peu (4 quilòmetres) han omplert d'esport participatiu els diferents espais de la vila on s'han desenvolupat.
L'Enhorabona al Grup Excursionista Malgratenc i als sponsors i entitats col·laboradores en aquest esdeveniment.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

me gusta mucho como ERC han organizado la prueba pero me gustaria pedirles que retirasen una de las fotos (la 5) para que no se me vinculase a su partido. Gracias.

erc malgrat ha dit...

Si vostè va participar a la triatló hauria de saber que aquest esdeveniment l'organitza el GEM tal i com expliquem al text del post.
Nosaltres ens hem limitat a felicitar aquesta entitat i els que hi col·laboren.

Anònim ha dit...

la foto cinco es anonima. Quines ganes de fotre

Anònim ha dit...

Si no vols sortir a la foto no vagis a la triatló,celebrada en espai públic. Qui vulgui et pot tirar una foto on surts tu i mentre NO FAS el triatló,,com si jo ara me la penjo a la cara.

neus ha dit...

felicitas al gem! una activitat que funciona i molt bé!

Anònim ha dit...

per molt que sigui un espai i un acte públic la llei és ben clara al respecte, sinó entereu-vos bé. Si no vol sortir té tot el dret del món i se li ha de retirar la foto. Mireu la llei abans d'anar fent de fotògrafs aficionats, collons!

Correr, correr Serralonga! ha dit...

Eeeeeiiii, gent d'ERC: l'Ajuntament no ha col.laborat en res en aquest acte? Ni en material? ni en econòmic? Si és que si, vostés que tot ho saben a dins de l'Ajuntament, en que han col.laborat?

Anònim ha dit...

Tu deus ser el del gorro groc...S'et coneix d'una hora lluny, collons!

Anònim ha dit...

QUINES GANES DE MARANYA. La foto cinc tots son caps, no es distingeix a ningú. Ets el pallissa que tens com objectiu tocar el que no sona? per qui treballes?

Anònim ha dit...

l'ajuntament no ha colaborat en res, com sempre. només ens posen traves per què erc està vinculada al gem.

independència ja!

erc malgrat ha dit...

De ben segur l'Ajuntament col·labora en aquest esdeveniment en alguna mesura. Hi ha en alguns comentaris sobre aquest post com el de les 22,01
intencionalitat en crear polèmiques innecessàries i absurdes. Si hem felicitat des d'aquest bloc les diferents entitats que organitzen actes amb èxit és perquè pensem que el teixit associatiu s'ha de recolzar i potenciar. Més enllà de les afinitats, vincles i interesssos que alguns i volen veure.

Anònim ha dit...

un detall significatiu, en Viñoles no va repartir trofeus

Anònim ha dit...

no em va repartir? donsc alguna cosa ha passat, oi?

Anònim ha dit...

A l'anònim 28 / juliol / 2009 12:44:

En particular, el derecho a la propia imagen no impedirá:
La información gráfica sobre un suceso o acaecimiento público cuando la imagen de una persona determinada aparezca como meramente accesoria.

El reportatge fotogràfic vol ensenyar l'èxit de participació,tan és així que no hi ha cap primer plano.I que vols dir amb això d'aficionats,tu en saps més,oi?autodidacte?potser la persona que les va tirar et porta uns quants anys.

Anònim ha dit...

anireu a la processó també? cada any es un exit.

Anònim ha dit...

Per ara ens tira més l'esport que aquestes tradicions religioses.Però gràcies pel recordatori,tot i que ens ho has dit una vegada ja l'han feta,massa recordatori no és.Se'ns va passar,potser l'any que ve!!

Gràcies