dissabte, 25 de juliol del 2009

Les flors no broten sobre el formigó

El butlletí informatiu del nostre magnífic Ajuntament, que properament sortirà al carrer aquest Agost amb el número 17, ens informa del conveni que l’ens local ha trobat a bé de subscriure amb l’Agència Catalana de l’Aigua per tal d’obtenir d’aquesta la concessió de l’execució de les obres que resten pendents a la Riera de Sant Genís en el seu pas per l’indret de Can Feliciano.

Poc a dir del contingut de la notícia, si aquesta es fa des de la perspectiva d’un equip de govern amb arguments tan variables quan els convé per tal que aquest paratge tingui la solució que han escollit, i com és sabut per la majoria dels malgratencs i malgratenques, des d' ERC no compartim, perquè tenim el convenciment que una riera naturalitzada en els trams que encara resten descoberts comporta una solució amb moltes més avantatges mediambientals i una millora en la qualitat de vida dels actuals i futurs vilatans.

Potser la afirmació que apareix al text feta per la nostra màxima autoritat “Nosaltres també la volem canalitzada, verda i d’ús útil per les persones en la seva trama urbana al pas per Malgrat“ sí que mereix un petit comentari: la seva voluntat de mantenir-la verda, només es pot acomplir executant el projecte alternatiu que l’ACA va presentar el qual complia també els altres dos criteris que expressa la Sra. Campoy en la seva frase per a la posteritat, no fos cas que un cop cimentada la faci pintar de verd festuc.

Sí volem manifestar la nostra decepció pel tractament tendenciós i manipulador que ofereixen les dues imatges que acompanyen la noticia:

-En la primera podeu observar-hi una panoràmica del tros de riera ja cobert a l’Avinguda del Bon Pastor, amb unes flors en primer pla, que ens deuen voler demostrar el concepte del que aquest equip de govern entén per una riera “verda”.

-La segona és del tram de Can Feliciano vist des del pont del carrer Passada, en un pla que vol mostrar la riera com un lloc brut i insalubre. Si ens la volen mostrar amb aquest aspecte, és perquè no tenen vergonya en reconèixer que han abandonat la seva responsabilitat mediambiental per aconseguir un objectiu caducat i fora dels nous criteris de la nova cultura de l’aigua.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Formigó al poder.Ja ralleu amb la riereta dels pebrots.

Anònim ha dit...

Au va, deixa't de bestieses com aquestes, i si tens alguna cosa a dir argumenta-la. No perdis el temps amb respostes com aquestes.

Anònim ha dit...

Jo proposaria que el Butlleti canvies de nom i en comptes d'informatiu es digués "Manipulatiu".