dijous, 16 de juliol del 2009

El tribunal suprem espanyol dicta sentència ferma a favor de la unitat lingüística
Una vegada més el tribunals es mostren contraris a les tesis de la Generalitat valenciana quant a la llengua. Aquesta vegada hi ha sentència ferma del Tribunal Suprem espanyol (TS) avalant la unitat de la llengua i reiterant al Govern valencià que la titulació de Filologia Catalana acredita els coneixements de valencià en les convocatòries d'oposicions. Aquesta controvèrsia ha motivat denúncies d'entitats, sindicats i universitats i, fins ara, els tribunals han demanat fins a quatre vegades a la Generalitat que rectifiqui, però no ho ha fet al·legant que no hi havia sentència ferma del TS, que ha arribat aquest dimecres. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) afirma que, si no es respecten els 'ferms i reiterats' pronunciaments judicials interposaran 'accions penals' contra els responsables de personal i el conseller d'Educació.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

un dia més sense notícies de Malgrat. Vosaltres on viviu?

erc malgrat ha dit...

Benvolgut/da comentarista, si mires les etiquetes de comentaris veuràs la proporció de notícies referents al municipi. Tot i això intentarem millorar-ne el nombre, sempre pensant també, que davant la globalitat on vivim, les informacions poden afectar-nos més o menys directament. En tot cas gràcies per la reflexió.

Anònim ha dit...

Si vols comentaris de Malgrat ves a la WWW de esquerra de malgrat.

Anònim ha dit...

la web d'erc de malgrat està plena de notícies de malgrat!! hoc pel segon anònim. actualment tenim 3 mintjans de comunicació: la web, el blog i el butlletí "la teva veu".

Anònim ha dit...

A la Comunitat Valenciana es parla el valencià, no pas el català. Per qué us voleu imposar a la voluntat d'un poble quan vosaltres mateixos sempre estareu en conflicte amb l'estat espanyol?

Anònim ha dit...

Haurieu de deshabilitar la moderació dels comentaris, o pot ser sou com els antics censors?