divendres, 26 de juny del 2009

SEGONA PRESENTACIÓ DEL PLA DE RODALIES

Després que el desembre de 2008 la ministra Magdalena Àlvarez presentés el Pla de Rodalies de Barcelona, document on queden reflectides les actuacions incloses en aquest pel període 2008-2015, l'esmentat Pla fou aprovat pel Consell de Ministres el passat mes de febrer.
Ahir a l'estació de França de Barcelona el nou ministre de Foment, José Blanco, ens tornava a explicar les excel·lències del mateix acompanyat del conseller Nadal, l'alcalde Hereu i una trentena d'alcaldes de l'Àrea Metropolitana. Davant la solemnitat de la
convocatòria hom podia pensar que el ministre aprofitaria l'ocasió per concretar les actuacions previstes al Pla. Doncs no, es va limitar a explicar més del mateix. És a dir, ens posaran al dia una infraestructura deixada fa dècades, tal i com es contempla de manera genèrica en les trenta i poques planes del document, però aquí s'acaben les alegries.
La novetat més destacada de la seva intervenció davant el selecte auditori, va ser prendre el compromís públic d'accelerar la redacció dels estudis per la nova línia orbital, la qual ha d'enllaçar Vilanova i la Geltrú amb Mataró, i pagar-ne l'execució. Cal tenir en compte, però, la credibilitat dels compromisos del govern central amb Catalunya i les seves necessitats.
Posem-ho en remull...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i en Nadal per que aposta pel Pla de Rodalies o pel Pla Metropolità?

Anònim ha dit...

Ho està meditant.