dimecres, 17 de juny del 2009

Una moneda per un discurs


La intervenció avui al migdia dins el programa Actualitat Municipal de Ràdio Malgrat de la regidora popular Ana Vega mostra un cop més la repetició continuada i la migradesa dels arguments utilitzats per explicar la seva tasca dins el govern municipal. Dir després de dos anys de govern que la regidoria funciona molt bé, i que els usuaris es senten ben atesos són dos fils argumentals utilitzats fa molt mesos i que, amb la que està caient pel que fa a les dificultats laborals, donen una sensació de conformisme i poc esperit preocupant. Més quan el seu partit va voler abanderar la detecció precoç de la crisi quan des de les files socialistes s’intentava camuflar per motius electoralistes en les eleccions estatals del 2008.

El seu argument hauria de ser haver demostrat en aquells moments capacitat d’actuació creant les estructures que avui permetrien solucions més efectives pels qui pateixen les diferents situacions que provoca una manca de treball. Estar pendents després de tants mesos d’aconseguir homologacions d’aules per donar formació laboral ens sembla una mostra molt il·lustrativa del que és anar a remolc dels esdeveniments.

Existeixen moltes actuacions factibles de posar en pràctica per esmorteir les possibles influències negatives d’una situació d’atur sobre les persones que el pateixen. Cal, això si, voluntat política, recursos -no haurien de ser cap obstacle atesa la situació privilegiada i decisiva en el govern de Malgrat que ocupa i la voluntat de prioritzar l’atenció a les persones manifestada pel Govern Municipal en l’aprovació dels pressupostos- i una iniciativa imaginativa en les propostes.En té molts exemples per triar en molts municipis del nostre país.

Lluny d’això, s’entesta en voler mostrar a la ciutadania que la seva obra de govern es visualitzarà d’ara endavant amb una rua d’ inauguracions d’equipaments i serveis d’ara fins les properes municipals. No és aquesta la gestió que s’encomana a una regidora d’Inserció Laboral i sí la d’atendre les necessitats de les persones desocupades. Aquesta és la seva tasca, de no poca importància en el context actual .

9 comentaris:

Anònim ha dit...

declaracions patèticas com ella mateixa....ignorància....manca de argument..... discur carrinclò... buf....és sostenible per el poble de Malgrat aquesta gestiò...? on anirem a parar amb aquest equip de govern....ai mare meva.....

Eduard

erc malgrat ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Perquè no pregunteu quant ens costa al poble cada lloc de treball que aquesta persona ha aconseguit materialitzar. Tota empresa un cop a l'any fa balanç de gestió, l'ajuntament ha de fer-ho, és la principal empresa del poble i sospito que ens estan prenent el pel amb aquesta regidoria obsoleta feta a mida per l'opacitat de l'informació que donen sobre objectius i resultats.

Anònim ha dit...

i els regidors d'ERC quan cobren? Poquet? Quina llàstima. Coherent, tenint en compte que ni piulen en els plens i a la Verdaguer li donen tot per escrit. I quantes coses us em fet arribar mols ciutadans i encara esperem una resposta? potser es que teniu por de perde vots. I el senyor Ramir que va anar escampant que els de la pastisseria del carer turró no pagaven les taules i cadires del carrer?

Anònim ha dit...

No soc la Verdaguer, pero dir que li donen tot per escrit es com dir que les butifarres porten ales, festo mira i si ho te per escrit pots estar ven segur que se ho far tot ella.
A molte gent li han posat la boca perque nomes li serveixi per menjar, es el teu cas i el cap per pom d'escala,tambe es el teu cas.
Avans informet Be!.
Utilitze el teu cervell per algo millor per exemple que li toqui una mica el aire.
A per cert si vols una resposta segur que te le poden donar pero suposo que ja saps que qui t'he el poder ejecutiu en l'ajuntament de Malgrat es el equip de Govern,PSOE-PP.,que el mes segur els ha devies haver votat i ara te queixes a l'oposicio, pur estil dels caganes.

Ramir ha dit...

Benvolgut:
Després de 22 anys de viure a Malgrat de Mar puc assegurar-te que compro els dolços a la pastisseria que em sembla i així voldria continuar-ho fent.Tot i que la del carrer Turró,com dius, no és la que em te com a client més fidel,de tant en tant també m'agrada assaborir els dolços exquisits que elaboren. Més que res perquè estic convençut del fet de donar vida als diferents comerços del poble que ofereixen bons serveis i productes.
A partir d'aquí no accepto que posis en boca meva afirmacions que no has escoltat. No les has escoltat perquè mai he fet cap referència sobre la qüestió que parles enlloc. Només et desitjo que tinguis la sort de poder anar a buscar els dolços allà on et plagui tal com jo puc fer.
I no cal que em tractis de vostè.En la primera conversa personal que vam tenir ja vaig dir-te que no m'agradava,ho recordes?
salut.
Ramir

Anònim ha dit...

Bravo, Ramir... però quí és aquest dropo que diu tals bajanades??

Anònim ha dit...

ramir, no val la pena entrar en el seu joc. gent com tu, com la teresa, com la majora de persones que actualment esteu a erc, sou bona gent, i treballeu per millorar el poble com els que més. seguiu endavant!!!

Paf era un drac màgic ha dit...

Vinga som-hi tots anem a fer la folra i les manilles! Fem pinya esquerra! per quan vingui l'enemic!