dijous, 4 de juny del 2009



El dia 7 cal votar per la dignitat de Catalunya

El proper diumenge dia 7 de juny Catalunya de nou torna a jugar-se el dret a ser escoltat en el fòrum més important de tots, Europa, lloc que en un futur no llunyà, serà qui arbitri el ple reconeixement dels nostres drets nacionals.

El nostre candidat, Oriol Junqueras, persona de reconeguda solvència acadèmica ens aporta a més de la seva joventut -com a valor afegit- la seva passió pel treball que realitza i la seva independència política, factors tots ells que el conformen com la millor opció de Catalunya per defensar la nostra ja massa adormida i masegada identitat nacional.
És molt important que diumenge vinent amb el nostre vot fem possible l'accés de l'Oriol al Parlament europeu. I si ens hi posem es també factible un segon diputat de la nostra coalició Aliança Lliure Europea ,així almenys ho indiquen les enquestes.
Sovint sentim a dir que per saber on anem, cal conèixer primer d'on venim. Si algun dels candidats és coneixedor del camí fet per la nostra nació aquest és l'Oriol Junqueras. Cap dels altres candidats portarà per les vies adients les qüestions de la nostra gent a Europa com ell. Feu-li confiança.

Votem Oriol, votem Catalunya, votem per la dignitat del nostre poble!