dijous, 29 d’octubre del 2009

TOTS AL MATEIX SAC?

Camí de Madrid viatgen nou imputats en un escàndol sense precedents relacionat amb presumptes delictes urbanístics comesos en àmbits de gestió municipal. Polítics en actiu i d'altres desvinculats actualment de la primera línia política en què havien actuat fa no masses anys, han caigut en aquella temptació que més perjudici causa a la política. Han posat la mà a la caixa per enriquir-se aprofitant els seus càrrecs públics actuals o passats. Aquesta situació és la pitjor en la qual es poden trobar la majoria de persones vinculades a la política, gent honesta i amb actitud de servir als seus conciutadans.
I ho és perquè en el context de dificultats i penúries en que moltes persones han de viure la seva realitat diària aquests aprofitats
produeixen unes ingents quantitats de desafecció cap a la política. Allò que els hauria d'ajudar a millorar la seva situació personal ho veuen com una pantalla gegant plena d'enganys, corrupcions i podridura.
Volem, amb tot, trencar una llança per tothom que es dedica a la política amb voluntat de servei. Dedicant molta part del seu temps a servir als altres. Renunciant moltes vegades a conviure amb la familia. Deixant de banda aficions o estones de lleure.
Aguantant les moltes situacions incòmodes que la pràctica política comporta ...
Per tot plegat, valdria la pena que la justícia fes el seu curs de manera ràpida i eficient, del contrari la dignificació de la classe política es pot convertir en una utopia. I a nosaltres no ens agrada que els objectius que perseguim esdevinguin inabastables per la mala praxi d'uns pocs corruptes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A la Vanguardia parla d'una empresa Visoren. Aquesta empresa era la recomanada per la Diputació per fer els habitatges protegits al poble?

Anònim ha dit...

El més important és ser persona abans que polític. La proximitat i les ganes d'entesa amb la gent és el que ha de prevaldre més que la gran experiència de governar un poble. Un polític que es limita a fer les seves hores de feina per cobrar a final de mes i no s'involucra a la vida social del seu poble, mai podrà entendre les necessitats reals. En aquest poble és trist haver-ho de dir, tenim alguns regidors que treballen a l'Ajuntament, però no treballen pel poble. Es tracta de la vocació, inexistent a la nostra Casa de la Vila. El més greu és que la vida social només la practiquen en vigilies de les eleccions. Però se'ls veu el llautó..almenys jo sí que ho veig.


aloc

Anònim ha dit...

En els últims anys, la Diputació socialista, ha confeccionat una xarxa d'empreses properes i els afavoreix.

Anònim ha dit...

Ahir el programa de 30 minuts,a TV3, us va recordar alguna cosa?