diumenge, 18 d’octubre del 2009

LA "RESPONSABILITAT" DEL PP

El PP va registrar ahir al matí al Tribunal Constitucional espanyol un recurs contra diversos articles de la LEC, aprovada d'1 de juliol pel Parlament amb el suport dels tres partits del Govern i de CiU. El recurs, el firmen 50 diputats del grup parlamentari popular del Congrés espanyol, el nombre necessari de diputats perquè s'admeti a tràmit la petició.
Els motius pels quals es presenta el recurs són la limitació dels drets lingüístics de les famílies catalanes atès que la llei "limita"la capacitat d'escollir en el primer ensenyament. També demanen un sistema educatiu comú en tot l'estat espanyol i mostren la seva disconformitat davant el fet que la nova Llei tanca Catalunya a la resta de professionals educatius de l'Estat.
Han esperat fins l'últim segon per registrar el recurs, esperant que la definició del Tribunal Constitucional els estalviés haver de pronunciar-se obertament en contra de la Llei, fet que els allunya de la centralitat política catalana i de possibles ponts d'entesa futura tant amb els PSC com amb CiU, forces que juntament amb ERC han fet possible aquesta nova Llei d' Educació de Catalunya.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A Malgrat de Mar PSC=PP

Anònim ha dit...

a tot arreu PP=PSOE