dimarts, 13 d’octubre del 2009

BOTIFARRA A L'HISPANIDAD

Un any més la secció local d’ERC ha organitzat la Botifarrada a l’Hispanidad per celebrar aquesta anacrònica festa imposada des de Madrid i utilitzada per enaltir, encara, en ple segle XXI els estereotipats valors nacionals tant lamentables com són: el valor, la lleialtat, la casta,... que ens diuen que són els que vertebren la nostra realitat plurinacional dins del fet diferencial. Cabòries varies al cap i a la fi per donar sentit a la, més seva que nostra, estrambòtica constitució espanyola. Aquest any, els ciutadans de Malgrat hem pogut fruir d'un solejat dia, aliens al rerefons d’aquesta festa, a ritme de samba i participant en els concursos pensats especialment per a l’ocasió, d’all i oli o de bitlles catalanes.

10 comentaris:

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Ahora también diréis que la plaza estaba llena.
Uuuuuuui cuanta gente!!!!!!!
Sois cuatro gatos que de vez en cuando haceis mucho ruido i nada más. No aportáis nada a la sociedad, solamente intentáis hacer creer a los ciudadanos que todo lo que hacen los demás está mal; pero es que los ciudadanos son mas listos que hace años y ahora ya os ven venir i no les causáis confianza alguna. Vuestro único proyecto parece ser la independencia de esta región ESPAÑOLA. Además de eso no ofrecéis nada de nada.

Anònim ha dit...

T'equivoques de ple. Oferim acabar amb la desídia, la mala praxis política, la prepotència, el saqueig sistemàtic del ciutadà, el nepotisme instaurat a cop de decret i a tot allò que tufegi a eñe. Et sembla poc?
Com bé dius els ciutadans cada cop són més llestos i el crèdit que vosaltres oferiu ja el coneixen amb escreix. Aspirem, en definitiva, a ser ciutadans lliures en un país lliure de botiflers i de nostàlgics feixistes adoradors de la eñe.

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

La mala praxis política a que te refieres, se podría resumir en el ejemplo de Ángel Colom cuando emprende la huída de Izquierda Republicana de Cataluña hacia el P.I. y después sigue con la huída, yendo a refugiarse en las filas de CDC. Y mira por donde este señor tan afin a vosotros se dedica a pagar deudas contraídas por su formación con el dinerito sucio que proviene de hechos delictivos supuesta y presuntamente cometidos por un tal sr. "Millet" y al parecer por su entorno más inmediato, incluido el familiar.
Pero esto intentemos taparlo y dejemos al cabeza de turco que pague por todos, siempre y cuando la justicia considere que así debe ser.
Ser ESPAÑOL no significa ser fascista, sino amar a una nación, a su bandera, a su unión, a su soberanía, a su historia, a su cultura y a sus gentes, entre otras muchas cosas que ESPAÑA nos ofrece dentro de un contexto europeo y mundial ya que a diferencia de otras épocas, a ESPAÑA ahora se la reconoce por todos sus valores internacionalmente.
Por último le diré que yo soy un ESPAÑOL nacido en Cataluña y que si usted al grito de "VIVA ESPAÑA" no responde, ni es ESPAÑOL ni es hombre.

Anònim ha dit...

Doncs no precisament, en aquest cas, a l'escriure estava pensant en el que va representar pel país el terrorisme d'estat de mans del GAL i més recentment amb la tòmbola del cas Gurtel, ara que, el que autènticament esgarrifa és tenir un rei, imposat pel dictador, i de qui encara avui es qüestiona el seu esperit fraternal, (Estoril, 29 de març de 1956).
Pura ganga imperial que put a talante espaÑol.
En quant a la segona part de les seves afirmacions, res a dir, tret de que es confirmen les meves sospites de prepotència i casta per davant de diàleg i raó.

Anònim ha dit...

"Por último le diré que yo soy un ESPAÑOL nacido en Cataluña y que si usted al grito de "VIVA ESPAÑA" no responde, ni es ESPAÑOL ni es hombre."

xDD És clar que no som espanyols, tu ho has dit. I en som centenars de milers...

Anònim ha dit...

Por último le diré que yo soy un ESPAÑOL nacido en Cataluña y que si usted al grito de "VIVA ESPAÑA" no responde, ni es ESPAÑOL ni es hombre."

A més de seguir les directrius de la España Grande y Libre, el senyor español con ñ, és un masclista de soca rel, a les dones ni les té en compte.

I com molt bé diu l'anònim anterior, és clar que no som espanyols, però, el més trist de tot, és que no ens volen, però, tampoc ens deixen marxar, potser és que veuen que se'ls acabaria les garrofes.
Algú s'ha parat a pensar que els passaria si Catalunya i Euskadi aconseguissin la independència?

ESPAÑOL con "Ñ" ha dit...

Ya comença la censura a l'Español con "ñ".

Anònim ha dit...

La censura de la bona és la de l'estat espaÑol que no reconeix el dret a decidir dels pobles. Això no és fascisme ?

Anònim ha dit...

Esteu ocultant comentaris de l'espanyol amb ny?
Ho volem llegir tot i debatir.

Anònim ha dit...

Jordis que hace la mujer de transportes Mares con los catalanes sies de Cordoba.