dimecres, 21 d’octubre del 2009

LA CAMPANYA SOCIALISTA AL MARROC

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, va començar ahir el seu viatge oficial al Marroc. Hereu va retre visita al ministre per la Comunitat Marroquina a l’estranger, al primer ministre, al d’Exteriors i als màxims representants del Congrés i del Senat. A la cartera de l’alcalde, un recordatori: Espanya ja ha fet els deures perquè els immigrants marroquins puguin votar a les municipals, tan sols falta que el Marroc mogui fitxa i accepti la pertinent reciprocitat per als residents espanyols al Magrib.
Pels que potser tenien dubtes sobre els objectius del viatge al Marroc portat a terme per la delegació malgratenca, encapçalada per l'alcaldessa Campoy fa uns mesos, aquesta notícia de premsa apareguda ahir, us pot ajudar a aclarir-los. Ella ens va explicar fil per randa la seva apretada agenda, però va tenir la des memòria de no fer-nos cinc cèntims d'aquesta intenció que el Sr.Hereu manifestava sense cap reticència.
I és ben clar que el PSC malda per tal que el vot d'aquests súbdits alauites caigui a les seves saques. I això és clar comporta haver de llaurar el terreny. Llàstima que en el cas de la delegació malgratenca els soferts contribuents del municipi vam fer-nos càrrec de l'arada i dels jornals d'aquests treballadors de la campanya socialista. Esperem que l'alcalde Hereu no n'hagi pres exemple.

2 comentaris:

Fot-li que som catalans! ha dit...

I la campanya del Carod a la ONU, no en parleu. Per no dir la parafernal.lia muntada a la Vall de Núria el cap de setmana passat, on els periodistes van haver de fer les mil i una per pujar càmares i altres estris per fer la retransmissió des de Núria. Per cert la foto al capdamunt del Puigmal, brutal!

Anònim ha dit...

vAIG ANAR A LES BARRAKES de la Festa Major i la barrka dels immigrants era la barrka dels Socialistes . I era l'Alcaldessa i quasi tot el seu grup de regidors, que hi fotien? , fins i tot germans i parents de la Carme Aubanell, També hi havia la Ana Vega del PP. Des de quant el PP s'interessa pels immigrants?.
Malgrat de Mar es un poble per estudiar i fer un llibre