diumenge, 25 d’octubre del 2009

CORRELLENGUA 2009


Durant la tarda d'ahir Malgrat va celebrar una nova edició del Correllengua. Als voltants de les 17 h. una cercavila dels gegants Bernat i Eulàlia acompanyats pels grallers i gralleres, i la participació també dels Diables amb els seus animats ritmes a toc de timbal, donà el tret de sortida a l'edició d'enguany. A les 18 h tingué lloc a les peixateries velles el concurs d'acudits en català. Un concurs amb una variada representació d'infants i joves del municipi que van fer passar una estona d'allò més divertida amb els seus acudits al nombrós públic assistent.
Aquesta edició gaudirà també d'un acte que tindrà lloc avui diumenge al matí a la sala de la Barretina Vermella. Es tracta de la conferència a càrrec de Joan Pere Le Bihan i Rullan "El model de la Bressola, l'escola en català al Rosselló". Le Bihan és el Director General d'aquesta escola nordcatalana.
Enhorabona als amics de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua de Malgrat per la seva magnífica organització, així com també a totes les entitats i comerços col·laboradors.