diumenge, 3 de maig del 2009

Recolzant el nostre petit i mitjà comerç

La proposta de reforma de la llei espanyola del comerç que perseguia l'executiu de Zapatero per adaptar-se a la Directiva de Serveis Europea se n'ha anat en orris. La intenció del ministre d'Indústria, Turisme i Comerç espanyol de facilitar la liberalització de la implantació d'establiments comercials no tirarà endavant per l'oposició frontal de Catalunya, i de la Secretaria de Comerç i Turisme que en la negociació s' ha mostrat tenaç en la intransigència a aixecar la protecció als mitjans i petits comerciants respecte als grans centres comercials. D'aquesta manera, la intenció del govern espanyol de donar total llibertat d'instal·lació als establiments de fins a 2500 metres quadrats no entrarà en vigor, una mesura que suposaria una competència molt ferotge respecte als petits i mitjans comerciants.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A Malgrat de Mar l'Ajuntament ha ofegat el comerç

erc malgrat ha dit...

Cal una rehabilitació del Barri Antic per ajudar a millorar la situació del comerç, actualment força deteriorada. També és cert, però, que es podien haver pres mesures per incentivar-ne el desenvolupament en aquesta zona quan el cicle econòmic era favorable. Una d' aquestes mesures va ser proposada pel nostre Grup Municipal i proposava una moratòria en la obertura de nous establiments del sectors immobiliari i de la banca.

Anònim ha dit...

el problema del comerç a Malgrat són els comerciants. Una colla d'estirats que són. I la majoria són pakis, ja no hi ha ningú del poble. Jo compro a Blanes pqè mola més i són més simpàtics.