dijous, 21 de maig del 2009

L'atur al Maresme afecta a gairebé 31.500 persones

El mes d'abril va tornar a crèixer l'atur a la comarca del Maresme, si bé amb un percentatge inferior al registrat els mesos anteriors. Segons les dades elaborades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, l'atur registrat el 30 d'abril era de 31.438 persones, situant la taxa d'atur al Maresme en un 13,9%.
La taxa d'atur a la comarca del Maresme continua estant unes dècimes per sobre de la mitjana de la província de Barcelona (13,15%) i un punt percentual per sobre de la mitjana de Catalunya (12,88%). La dada positiva és que hi ha municipis que han vist reduïda la seva taxa d'atur. És el cas d'Argentona, Cabrera de Mar, Calella, Malgrat de Mar, El Masnou, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Tiana.
Els 30 municipis de la comarca del Maresme tenen una taxa d'atur molt desigual. Cabrils (7,36%), Alella (7,40%) i Sant Pol de Mar (7,92) són els municipis que registren una menor taxa d'atur, mentre que a l'atre extrem es troba Pineda de Mar (18,00%), Tordera (17,83%) i Mataró (17,36%). Malgrat de Mar registra una taxa de15,65% amb la disminució intermensual maig-abril d'un -4,21%.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Tindríeu que preguntar a aquest ajuntament tant xulo que tenim quins són els resultats, fins al moment actual i apart de llençar els diners, de la creació de la regidoria d'Inserció i Orientació Laboral.
El nombre d'inserits o orientats per aquesta regidoria crec que tranquil·litzaria molt als parats del poble.

Anònim ha dit...

els podrien enchufar amb la filla de la Verdaguer a ERC.

Anònim ha dit...

llàstima que vosaltres no tingueu persones tan vàlides

Anònim ha dit...

vols dir com la càrrec de confiança de la Vega a l'ajuntament o el seu fill al Chanel?

Anònim ha dit...

com un ou a una castanya!

Anònim ha dit...

quanta gent d'ERC treballa a l'Ajuntament? Us faig la llista? quants ha comprat la conxita perque callin? us dic qui son? apa, que sou tots igual una colla d'aprofitats amb els diners de tots. i si no que em diguin què cony foten els regidors d'ERC si no senteren de res.

Anònim ha dit...

Aquest darrer anònim demostra tenir una intel.ligència superior a la mitjana... i probablement també la miopia. Perque només ha de dir els noms...

Anònim ha dit...

Els regidors d'Esquerra per no enterar-se de res, anonim de les 9:55, marquen la politica de Malgrat de Mar, més, que el que t'agradaria. Son persones honestes i treballadores.
Parlem d'enxufes? fem una llista?

Anònim ha dit...

marquen la política de Malgrat????????????????? jajajajaja, així ens van les coses.

marta ha dit...

des del meu punt de vista, els donen mil voltes als regidors del psc, no només d'aquesta legislatura, sinó també de moltes altres anteriors. és igual, no us hi escarraceu. a mi almenys no em convençareu amb aquesta crítica tan fàcil. fa temps que segueixo la política local del poble. i erc des del 2003 ha fet un gir important, un salt endavant, i de moment es mereixen la meva confiança.

Anònim ha dit...

doncs la meva confiança no. sé de bona mà que van enredant a molta gent. molts veins es han demanat ajuda i encara els esperen. quan volen miren cap un altre costat per una cuestio de vots.

Anònim ha dit...

Aiii, aquesta mà?? i que enredons que són aquests d'esquerra... jo, la cua de dimoni els hi veig un quilòmetre lluny