dilluns, 4 de maig del 2009

Moció al proper Ple municipal



ERC presenta a la consideració del Ple de maig una moció per garantir el dret a realitzar actes de comiat previ a l'enterrament.

Davant el fet cada vegada més contrastat de la pluralitat en creences religioses que la nostra vila presenta, n'hi ha també un altre que és l´augment dels ciutadans que afirmen no pertànyer a cap confessió. Aquestes persones es veuen necessitades d'un espai adequat per acomiadar els seus difunts. En aquests moments, l'espai disponible es limita als edificis de culte catòlic. En força casos la família afectada preferiria reunir-se amb els parents i amics en un altre espai que no tingui connotacions religioses. Malgrat de Mar no disposa, ara per ara, de cap recinte amb aquestes característiques. La construcció d'aquest recinte preparat per celebrar cerimònies de comiat amb respecte i dignitat de les persones, de la manera que han escollit o decidit les seves famílies, és el motiu pel qual el Grup Municipal d'ERC el presenta a l´aprovació del Ple del proper dijous 7 de maig.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Una bona proposta, espero que sigui estimada perquè té sentit en els temps que estem on s´ha de tenir respecte per tothom.

Anònim ha dit...

té tots els números perque la tropa de manaires diguin no.

Anònim ha dit...

El rodillo 9-8 funcionarà i més tenint present que la mestressa prové d'acció catòlica i la seva ètica és totalment totalitaria i...

Anònim ha dit...

ehhhhhhhh? no se sent coi!

erc malgrat ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

censura censura censura igual que en los viejos tiempos

Anònim ha dit...

és veritat que la Vefdaguer (ara Melero) no es presentara a les eleccions del 2011?

erc malgrat ha dit...

L'administrador eliminarà els comentaris insultants, així com aquells que parlin en nom d´ERC sense identificar-se com a tal administrador.
salut.

Carod ara si que t'has passat! ha dit...

Per favoooooooor!

malgratenc ha dit...

una bona proposta. són coses en què millor que estiguin planificades, perquè quan passen, si no hi ha opcions alternatives preparades no tens opcions, ni estàs per pensar massa, la veritat.

Anònim ha dit...

Em deleixo per escoltar l'argumentació en contra que de segur aportarà la Conxita a efectes de desactivar aquesta sàvia proposta però que al no ser seva, ara no toca!

Anònim ha dit...

No li podrieu possar un micro a la Tresa peque se senti millor el video és que se sent molt malament gràcies.

erc malgrat ha dit...

Demanem disculpes per la baixa qualitat del vídeo i que pensem millorar en el futur. Com a recurs puntual recomanem l'audició amb auriculars.
Salut.

Anònim ha dit...

Aquesta sala faria contents fins i tot els capellans... no haurien de treballar tant.
salut i que ho veiem fer una bona fi.

mac ha dit...

ja ser que no té res a veure amb el tema del vídeo de la Teresa "Melero", però he penseat que el nou pas a nivel de la pomareda es podria dir xesco boix, en homanatja al cantant que allà va morir. gracias me direu algo?

Anònim ha dit...

una bona idea Pedro.
La teva foto sobra.

Anònim ha dit...

si, si, la Melero te bona premsa al poble i treballa molt, és una pena que estigui a l'oposició.

Anònim ha dit...

Benvolgut Pedro, podries fer el favor d'anar a prendre el sol a una altra banda, sigui dit amb tots els respectes cap a la teva persona, però cap ni un cap a les teves idees. Trobo la teva aportació una falta de respecte cap a la persona a quí fas referència i el seu tràgic final.

Anònim ha dit...

Olé la Melero