dimarts, 26 de maig del 2009

Obertura del servei d'aules d'estudi a la Biblioteca La Cooperativa

En el transcurs del Ple del passat Juny de 2008 es va debatre una moció presentada pel Grup Municipal d'ERC per tal d'instaurar sales d'estudi en època d'exàmens. Aquesta era una actuació contemplada en el nostre programa electoral, després que molts joves ens fessin arribar aquesta demanda d'un espai adequat per l'estudi sense distraccions i en un horari adequat per les seves necessitats en períodes d'exàmens.

El curs passat es va optar des de la regidoria de Joventut per habilitar el tele centre del centre cívic de la Immaculada per aquestes funcions. Des d'Esquerra vam considerar que aquest no era un espai funcional per aquesta necessitat i que el lloc més adequat era la biblioteca La Cooperativa, però el PSC va considerar problemàtica aquesta opció per qüestions de control i vigilància del material de la biblioteca.

Ara, un any després, sembla que s'han trobat solucions a aquests impediments i es crearan sales per a l'estudi individual amb zona Wi-fi i accés a la consulta de llibres a la Biblioteca La Cooperativa. Aquestes aules d'estudi estan dirigides a joves d'entre 17 i 35 anys. Els horaris seran de dimarts a divendres de 20.30 a 24.00 h i dissabtes i diumenges de 18.00 a 21.30 h. Aquest servei d'Aules d'Estudi restarà obert fins el proper 12 de juny, ja que és quan els estudiants finalitzen el període d'exàmens.

Des d'Esquerra celebrem aquesta nova possibilitat i desitgem que assoleixi un nivell d'ús que en permeti la continuïtat en propers cursos acadèmics.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

algun dia parlareu de les txeques de barcelona? ho dic perquè la gent ha de tenir clar d'on prové erc.

erc malgrat ha dit...

Si ens il·lustres una mica més potser arribarem a entendre el que realment demanes. De ben segur aquest bloc parlarà, quan s'escaigui, d'on prové ERC i de moltes altres coses relacionades amb la seva història.

Anònim ha dit...

Quina collonada, encara vius ancorat a la incivil guerra ecspanyola?, desperta home, desperta!!!

Anònim ha dit...

A mi m'agraden les txeques, les holandeses, les sueques...

Anònim ha dit...

Senyors d'erc:
Pq no els hi diuen al vostre jovent q avans de penjarcualsvol cosa s'informin. Pq si segueixen aquest cami, acabaran com els q estan a dalt vostre aqui en el poble. Q mai s'informen com es tenen q informar.
1- He buscat als triptics q doneu per las eleccions i no he trobat res de q proposaven desde la jerc lo de las aulas d'estudi o la biblioteca q s'obri més temps per els q estudiem. Em fa molta por q ja tant joves comencin a mentir d'aquesta forma, pq no m'ho vull imaginar de grans q feran.
i punt nº 2. Em penso q aquest any es elsegon any q es fan Barrakes a las pistas d'atletisme.
Espero q segueixin informant però si potser sense confondre la gent.
Gràcies.

erc malgrat ha dit...

Evidentment la seva intenció és desbarrar i acusar-nos del primer que li passa pel cap. Li aconsellem que llegeixi pausadament el que diu el post. Parla de programa electoral d'ERC. Sàpiga que una cosa és un tríptic electoral on s'hi reflexen les actuacions proposades de manera genèrica i una altra ben diferent el programa electoral, molt més específic i detallat.És en aquest on es fa referència a les sales d'estudi. Si vostè està interessat li farem a mans.
De la qüestió Barraques no se'n fa esment en aquest bloc en cap moment. De totes maneres li podem dir que celebrem la seva existència i mentre sigui possible les JERC participaran en aquest esdeveniment.