divendres, 22 de maig del 2009

Inici de campanya amb els deures fets

Des de Esquerra Republicana sempre diem que el nostre actiu més important són les persones que col·laboren amb nosaltres donant suport a les iniciatives que com a partit polític duem a terme. Aquest és el nostre major actiu. Per això fem aquest agraïment públic a tots els que aquest divendres d'inici de campanya ens han fet sentir, un cop més, orgullosos de la diligència i l'entusiasme que Esquerra transmet al poble de Malgrat de Mar. Ens hem llevat aquest matí amb bona part de la feina visual de campanya als nostres carrers i places acabada.
Moltes gràcies als qui ens ajudeu amb el vostre bon fer.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per penjar quatre pancartes tantes medalles? Quina feinada!
Apa no us hi canseu.

Anònim ha dit...

va anar a cantar la filla de la Verdaguer a la inauguració de l'inici de campanya? o va fer de gratis? quantes pegruntes epr un mon tant conegut

Anònim ha dit...

És gràcies a aquestes petites aportacions, que la política segueix endavant.
Tots aquests que critiqueu, és de ben segur que no sabeu valorar l'esforç que fa molta gent per tirar endavant qualsevol projecte.

Anònim ha dit...

a aquests dos primers anònims que critiqueu: aquests són els vostres arguments? jo veig que la gent simpatitzant d'erc de malgrat intenta fer coses positives, i per a mi això és el més important. si només voleu cascar, mireu el que teniu a casa.