diumenge, 10 de maig del 2009

Afirmacions comprovades


En el tractament fet durant el Ple del passat 7 de maig del punt de l'ordre del dia sobre l'aprovació d'un crèdit de 6 milions d'euros per la construcció de l'auditori, la portaveu d'Esquerra Teresa Verdaguer va fer esment, durant la seva intervenció, del fet que aquest projecte havia sofert en el seu dia modificacions per tal d'augmentar-ne la superfície a construïr. Aquesta afirmació va ser rebatuda per la Sra. Campoy durant el debat que es va establir, donant a entendre que l´afirmació feta per Esquerra no era certa, doncs l´esmentat augment no s´havia produït. Per coneixement de qui tingui interès volem mostrar-vos la part de l'acta del Ple de 4-5-2005 on surt documentat aquest augment de la superfície. Pel que fa al conjunt del debat que es va generar novament sobre la idoneïtat de la inversió en aquest equipament, vàrem poder escoltar alguna reflexió interessant feta durant l'expossició inicial del Sr. Puignou en el sentit que el projecte admet modificacions. També ens sembla important la informació aportada en el sentit que l'actual moment del sector constructor faria probable la troballa d'empreses disposades a assumir el projecte amb una rebaixa en la licitació de fins i tot un 20%. La posterior intervenció de la Sra. Campoy no va seguir la mateixa línea pel que fa a les modificacions, i més aviat se´n desprèn que el projecte s'ha d'endagar en la línea que actualment es contempla i que és la aprovada en el Ple del 4-5-2005. Per nosaltres la clau de volta per tal de fer el projecte més viable és precissament introduir-hi aquestes modificacions que en rebaixin significativament el cost.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

vosaltres sabieu que les ambulàncies no passen pel pas de la via? gràcies.

erc malgrat ha dit...

La sortida de trànsit pesant i de vehicles d'emergències de la zona del Camí de la Pomareda es farà per un vial que s'ha d'iniciar i que els portarà fins la rotonda, la qual ja existeix després de l'altra pas soterrat de via , a l'alçada de la cooperativa agrícola.D'allà tindran sortida directa cap al Polígon de Can Patalina per pendre la direcció que es vulgui.

Anònim ha dit...

Una cosa és el projecte bàsic i altra cosa és el projecte executiu. El projecte executiu que és el que en definitiva permet com diu el nom executar l'obra, perqué conté les medicions reals, cotes, detalls, materials,....etc aquest en cap moment s'ha modificat. És el mateix que es va aprovar i no hi ha hagut cap modificació de superfícies.

Anònim ha dit...

Anònim i si firmesis? sabriem de bona font qui ho diu, segur que ets de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

despres de tants anys encara no us entereu de res, una cosda es el basic i l'altre l'executiu aiiiiiiiiiiiii, confirmat,confirmat !

erc malgrat ha dit...

En el procés que porta al projecte
executiu es produeix un augment de superfície respecte del bàsic.
Això és el que vam manifestar, sense utilitzar els termes aportats per l'interessant anònim de les 17,26 i s'ha volgut mostrar en aquest blog penjant aquest document.
Gràcies per l'interès.

NOSOKOMIO ha dit...

El que s'aporta és que feu marejar la perdiu els que desconeixen el tema. I del que m'adono és que vostés també mostren poc coneixament de la causa. Pot arribar a ser preocupant per a la ciutadania que puguin confondre projecte bàsic de l'executiu. Hom pot mostrar disconformitat sí realment s'ha modificat un projecte executiu aprovat, però d'altres no s'extranyen d'una modificació del bàsic a l'executiu perqué és dóna per entés i així qualsavol enginyer i arquitecte els pot fer entendre que n'hi va un tros. Salut!

erc malgrat ha dit...

Sentim que la sensació sobre la perdiu sigui recíproca. El que preocupa a la ciutadanía és que els recursos que aporta siguin administrats amb sentit comú.El que realment ens té confosos, és escoltar afirmacions en el sentit de tenir la mà trencada en picar portes per anar a buscar subvencions. Parlant d' un projecte EXECUTIU que porta quatre anys aprovat, no ens sembla una mostra exemplar.
Salut!!!!

Anònim ha dit...

Ha resucitat en o la Nosokomio per alliçonar-nos, la especialitat de la casa.
Aiii, Nosokomio, no distreguis amb projectes de no sé quin tipus, ves al gra i explica com és que ens hipotequen als malgratencs amb tans milions d'eurus per una fanfarronada d'una dona que ha perdut el nord.

Anònim ha dit...

nosokomio, t'ho diré ben clar. només feu que improvisar. la gent, quan parles de l'auditori, es riu. fa anys que hi ha uns cartells penjats i allà no hi ha res de res. ara demaneu un crèdit i no sabeu ni d'on treureu els milions d'euros que falten, que no són pocs. a mi em sembla, que això és no saber planificar les coses. simplement per això ja no em mereixeu la vostra confiança.

exvotant psc a malgrat

NOSOKOMIO ha dit...

Dubto molt pel tó amb el qual parles, últim anònim, que hagis votat mai al PSC a Malgrat de Mar. Però com amb tothom que s'ha de fer s'han de respectar les opinions, fins i tot els que no són afins a tu.