dilluns, 8 de febrer del 2010

LES FRASES DE LA SETMANA



"En aquest país (Espanya) veníem d'una dictadura, va venir la democràcia, hi ha hagut la dignificació de la dona. La dona ha estudiat, s'ha incorporat al mercat laboral, bé sigui amb qüalificació o menus qüalificació, i ens hem cregut i ens hem venut la moto que la igualtat volia dir que podíem treballar tots"

Conxita Campoy al "linea directa amb l'alcaldessa" dijous 4 febrer

7 comentaris:

Anònim ha dit...

que vol dir aquesta dona? que les dones no tenim dret?

Anònim ha dit...

És molt i molt fort!

Anònim ha dit...

El que diu i ho diu clarament, com ja ha insinuat altres vegades, és que no hi hauria atur ni crisis si la dona restes a casa seva fent de mestressa de casa i de florero, a més d'objecte sexual, és a dir, el model de dona que ella admira i vol ja que és la que la vota en l'actualitat i ha fet possible el miracle que una dona del seu nivell excel·leixi a casa seva com a venedora de fums i reaccionaria de...

Anònim ha dit...

Se li ha parat el rellotge a l'Alcaldessa, tenia que ser-ho al temps d'en Franco

Anònim ha dit...

Doncs, per què no es queda ella a casa treient la pols.

Anònim ha dit...

El que jo vaig entendre que deia la Campoy és que en aquests moments no hi ha feina pels dos membres de la parella i ens haurem d'acostumar a que treballi només l'un o l'l'altre.
El que passa és que amb els salaris que corren no sé com es menja aquesta brillant idea...

Ferran ha dit...

Pero em que quedem ? el psoe deia que va be que cada dia arrivi mes gent buscant feina ara l'alcaldessa diu nomes per els homes, va HOME va...per llogar cadires !!