dilluns, 15 de febrer del 2010

CONTRADICCIONS-1


Escoltva parlar de la nefasta situació econòmica actual al responsable en matèria econòmica del PP Cristóbal Montoro aquest matí en una entrevista que Manuel Fuentes li feia al Matí de Catalunya Ràdio . Han centrat la meva atenció algunes de les crítiques que aquest ex-ministre de l'època Aznar feia cap al govern socialista de Zapatero pel que fa a la seva política econòmica. La crítica més dura la feia contra les mesures que ha pres fins ara per tal d'apaivagar la situació de crisi, dedicant un capítol especial als Plans Locals o "Plans Zapatero" per entendre'ns. L'home deia que han estat nefastos per la despesa que han suposat en relació a la generació de llocs de treball creats i inevitablement m'ha fet pensar en el galdós i contradictori paper de qui representa al seu partit en el nostre municipi. La regidora popular malgratenca utilitza els migrats llocs de treball que aquests dos Plans hauran portat al poble per fer el discurs que aquests han estat una de les eines més eficaces que ha tingut la seva regidoria d'Inserció Laboral per tal de donar ocupació a persones aturades. O sigui que aquí, a Malgrat de Mar, els Plans són beneits per la representació popular, no fos cas que els seus socis de govern, els socialistes, haguessin de posar ordre en el govern local en cas que la regidora sigues per un cop coherent amb el discurs que el PP fa en matèria de mesures per incentivar la recuperació de l'economia. Resulta també xocant la situació revelada per la mateixa regidora que li hagin "sobrat" 13.000 euros del pressupost que tenia al seu càrrec pel passat 2009. Tota una proesa segons explicava als mitjans... i mentrestant els regidors de la gran majoria de municipis dedicats a insertar laboralment les persones, desesperats per no poder disposar de més recursos!.

Ramir Roger i Artigas
President secció local ERC Malgrat de Mar

8 comentaris:

Anònim ha dit...

què Ramir, preparant la cursa de número 1 a les municipals? Ja t'han deixat parlar o heu convocat una assemblea. Fas moltes faltes d'ortografia encara! Clar, com els discursos no te'ls escriu el Bayarri com fa amb els de la Verdaguer! Amb tot el que passa i tu només has estat capaç de parlar d'aquesta tonteria en tots aquests mesos. Sempre criticant a la Vega, i del pacte que volieu fer amb ella per treure de l'Ajuntament a la Campoy no en parles.

AVIAT TOT SORTIRÀ A LA LLUM I DESPRÉS EL POBLE DECIDIRÀ.

Anònim ha dit...

Que voleu que surti de la pobra dona, la Vega?
els que la coneixem fa anys, sabem el que pot donar de si. Ella votarà tot el que li digui la Conxita Campoy.

Anònim ha dit...

El que no pot ser és que aquesta regidora, tant entascada ella, no hagi fet mai un balanç precís de la gent que ha trobat feina gràcies a la seva intervenció directa. Cada cop que surt per Ràdio Malgrat li sobren 25 minuts de programa i li falta temps per posar-se medalles dels grans èxits assolits en la seva gestió. Una autèntica vergonya que el PSC hagi comprat un vot per destruir poble, no per construir futur.

Anònim ha dit...

Si no ha canviat la manera de sumar, 4 ERC+ 1 PP = 5 regidors.
Una majoria absoluta, com es pot comprovar.
Esperem que aquesta llum que hem de veure tots plegars i que ens ha de permetre decidir tingui una anàlisi una mica més precisa.

Anònim ha dit...

al primer comentari: pren una mica de til·la, potser així seràs més constructiu i ja no et caldrà dir mentides.

Anònim ha dit...

El pacte s'anomenava de "l'abraç de l'ós" o no us enrrecordeu?
I consistia en un pacte entre tots els grups que no van guanyar les eleccions passades.

Anònim ha dit...

La llum ens parla ara de poc més que un pacte judeo-masónico per enderrocar l'osa major. Cuanta clarividència corre per la xarxa!

Anònim ha dit...

Doncs a mi em semblaria molt bé un pacte amb les forces que calguin per enderrocar 18 anys de monopolítica,és tan gran que en aquest temps ni tan sols ha trobat un relleu dins el seu partit.Apa va que ja n'hi ha prou!!No,si ara resulta que no es podran fer pactes per treure aquesta dona,per cert el PSOE tampoc va guanyar el Parlament de Catalunya i allà està!!La política és això!