dimecres, 17 de febrer del 2010

BON ACORD PEL FUTUR DEL WORLD MOBILE CONGRESS A CATALUNYA


* El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, han signat avui el conveni que garanteix el suport de la Generalitat a l’esdeveniment fins l’edició de l’any 2012 inclosa.

* L’acord preveu establir diferents fórmules de col·laboració conjuntes entre la Generalitat i l’organització del congrés per tal que el congrés consolidi Barcelona i Catalunya com un referent de la innovació.

* En el marc de la signatura d’aquest conveni, el conseller Huguet ha refermat que “la voluntat de la Generalitat és que la fira de telefonia continuï més enllà d’aquesta data”.

* En aquesta 5a edició del GMSA, el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa hi participa amb un pavelló on hi seran presents 17 empreses catalanes. El Pavelló Català També serà l’escenari de trobades tecnològiques entre més de 800 empreses oferents i demandants de tecnologia a més d’altres activitats per tal de promoure la transferència tecnològica internacional per fomentar la innovació i internacionalització d’aquest sector.