dijous, 7 de gener del 2010

MALGRATDECIDEIX!




"Cridem qui som i que tothom ho escolti

I en acabat, que cadascú es vesteixi

com bonament li plagui, i via fora!,

que tot està per fer i tot és possible."

(Fragment del poema Ara mateix de Miquel Martí i Pol)




El proper DIUMENGE, 10 de GENER de 2010, a 2/4 de 12 del migdia, a la SALA PERE MONER de la BARRETINA VERMELLA de Malgrat (2on pis) tindrà lloc una reunió informativa per tal de crear una plataforma ciutadana que promogui la celebració d'un referèndum sobre l'autodeterminació de Catalunya.

Aquesta reunió és oberta a tothom, tant a persones a títol individual com a qualsevol entitat del nostre poble (sigui quin sigui el seu àmbit d'actuació) i té com a objectiu la creació de l'esmentada plataforma que serà l'encarregada d'organitzar una consulta al municipi de Malgrat sobre la independència de la nació catalana.

La Consulta es fonamenta en la convicció que tot poble té dret a decidir sobre el seu futur, en l'evidència que el reconeixement del dret a l'autodeterminació comporta el dret a pronunciar-s'hi.

Així doncs reiterem la crida a tots els malgratencs i malgratenques, a totes les entitats i associacions, que pensin que la convocatòria d'aquesta Consulta és un acte de democràcia, de llibertat i de sobirania perque participin de l'assemblea constiutent de MALGRAT DECIDEIX!, per tal de celebrar a casa nostra un referèndum sobre l'autodeterminació de Catalunya.