diumenge, 13 de desembre del 2009

DE LA NOVA CASERNA


Avui Malgrat inaugura la nova caserna de la Policia Local. Des d'ERC no hem cregut adequat el cost que aquesta ha suposat per les finances del municipi. Hem adoptat un posicionament desfavorable al projecte per aquest motiu i no per cap altre. Per descomptat calia millorar l'equipament existent perquè patia moltes mancances alhora de desenvolupar una bona tasca de servei per part del personal, així com d'adeqüada atenció als usuaris, accesibilitat ... Estem segurs que s'havia de dotar a la nostra Policia Local d'un espai funcional d'acord a les necessitats actuals i futures de la població.

Una població que ha vist un creixement d'entre sis i set mil habitants en els últims anys i un govern municipal que lògicament ha d'atendre el col·lapse i el deteriorament dels serveis públics que aquest increment ha portat. Creiem però que aquest equipament s'ha portat a terme des d'una perspectiva de nou ric i amb poc sentit de l'austeritat i de realisme pràctic.Aquest és del nostre punt de vis
ta.

S'han habilitat recentment casernes en poblacions equiparables a Malgrat per menys de dos milions d'euros, mentre la nostra s'enfila més amunt dels tres. No hi podem estar d'acord mentre patim mancances greus en àmbits públics tant o més importants que la seguretat ciutadana, els casos de l'ensenyament, la sanitat o els serveis socials en són una bona mostra. És una qüestió de prioritat en l'aplicació de polítiques i no res més. Ho diem per aquells que estiguin temptats de buscar tres peus al gat.

Amb tot, volem transmetre els millors desitjos a la nostra Policia i la satisfacció davant el fet que el seu treball es desenvolupi a partir d'ara en unes millors condicions de servei al poble de Malgrat. Els ho farem saber personalment aquest migdia.

Per molts anys

1 comentari:

Anònim ha dit...

teniu tota la raó. les prioritats no estan molt clares. la policia estava clar que necessitava un equipament millor, més gran, més actual.... però 3 milions d'euros? buf, quants diners...
ara cal aprofitar-lo, un cop fet... espero que en treguin el màxim profit que duri anys!