dimarts, 27 d’abril del 2010

UNA QÜESTIÓ D'OUS ?



Sembla que el poder local interpreta les darreres cues de l’exercici de protesta popular més contundent i massiva de les últimes dècades com una instrumentalització d’ uns quants alumnes de l’institut d’ensenyament per part de determinats professors. D’aquests, només n’anomena una amb nom i cognom perquè aquest és el joc al que li interessa jugar. El joc d’atacar i desprestigiar tot el qui té la gosadia de qüestionar determinades decisions que des d’aquest govern es prenen i donar “avisos a navegants” del tipus semblant al que es feien en altres èpoques d’infausta memòria. També s’agafa a un petit incident que no hauria d’haver succeït - van tirar-li a la façana de casa seva un parell o tres ous - per intentar fer visualitzar a la població com d’incíviques i reprovables han estat aquestes mostres de desacord amb la retrògrada decisió que el govern local ha pres pel que fa a a la actuació en aquest espai de Can Feliciano. Amb tot, no acaba d’aconseguir el seu objectiu de dimonitzar aquesta plataforma ciutadana. Tot Malgrat sap que s’ha manifestat durant un llarg període de temps sense cap mena d’incident. Ni una empenta, ni una bufa, res. Només paraules i quan la ocasió era adequada, soroll. No ho pot dimonitzar, de cap manera.

El poder local demana separació entre vida política i familiar mentre alhora algun d’aquests familiars directes empaita públicament alguns dels manifestants per recriminar la seva legítima actitud. També és evident que el poder local bruteja, doncs després de gairebé una setmana encara no s’ha posat a netejar la bretolada. Jo mateix he tret de la porta de casa meva una bossa d’escombreries rebentada en més d’una ocasió. I el mateix a fet la nostra portaveu del Grup Municipal a qui a més li han ratllat el vehicle. Jo mateix he pintat la persiana del nostre local d’Esquerra al carrer de Mallorca per esborrar-ne improperis i signes de caràcter feixista. Mai havíem tret això públicament i tot i que mai estarem d’acord amb determinades pràctiques, vinguin d’on vinguin, sí hem de dir que també n’hem estat víctimes en ocasions. Ocasions coincidents en el temps amb determinats episodis de la vida política municipal.

Ramir Roger i Artigas
President Secció Local Malgrat.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

va per la Montse per havet fet declaracions a favor de l'arbreda.
"Ella" qui li fa li paga

Quim ha dit...

Les declaracions que avui ha fet l'alcaldessa a ràdio Malgrat són denunciables es miri com es miri. Qui diu mentides públicament ostentant un càrrec oficial, ha de ser molt més curos del que aquesta dona és. S'ha d'exigir-li responsabilitats penals per el menyspreu mostrat cap a l'estament educatiu i la seva imatge. Això que ha fet ella sí que és un atemptat a la magra democràcia que patim.

Anònim ha dit...

L'Alcaldessa està acabada i es vol fer forta fent declaracions que al seu propi partit li fan vergonya

Anònim ha dit...

Avui el diari El Punt publica les declaracions de la Campoy carregant contra "alguns professors que manipulen els alumnes i els incentiven a anar contra el govern local".
Que aquesta senyora parli de manipulació no hauria de quedar aquí.

Anònim ha dit...

Benvolgut Sr.Ramir i Cia; no intenteu justificar, allò que no es pot justificar. Vosaltres mateixos reconeixeu que vàreu ser vosaltres qui vàreu passar per davant del domicili de l'alcaldessa i també reconeixeu que vàreu ser vosaltres qui des del carrer vàreu llençar els sis ous a la façana. No va ser l'alcaldessa qui va venir a vosaltres.
Després heu de reconeixer, que home! una mica acollonits esteu, molt probablement perqué les coses no les esteu fent bé i com sempre s'us està escapant de les mans.
Heu de tenir en compte que els vailets quan arriben a casa parlen i expliquen com ha anat a l'escola. Que un fill expliqui al seu pare que la professora l'ha fet sortir de l'aula durant una hora per pintar el terra i un moral en contra del Govern Local, doncs sincerament a un pare no li fa gens de gràcia que el seu fill faci això.
El paper de victimes ja està prou vist. Suficient en tenim amb els polítics per fer-se de victimes de forma habitual i a Malgrat concretament es suficient com per a anar a cada ple a veure com l'interpreten. Especular en que han ratllat al vehicle de la portaveu, pot resultar creible, però ho fa massa descarat sense tenir proves i també és a fer-se la víctima. Lamentable el fet però també és lamentable intentar tirar i insinuant la merda als demés de forma gratuita, poc digne d'un primer secretari.
I finalment que hagi fet aquest comunicat, em sona a que hi ha nerviosisme a dins d'ERC Malgrat, torno a pensar que les coses no s'estàn fent prou bé i molt probablement intentin encendre el ventilador per al.ludir responsabilitats.

Anònim ha dit...

Fa temps que Esquerra tindria que haver ences el ventilador

Ramir ha dit...

Benvolgut anònim de les 9,15:
Si vostè llegeix l'escrit sobre el que fa el comentari no entenc perquè parla de cap companyia ni tampoc el que utilitzi expressions en plural "vàreu ser vosaltres". L'escrit el signo personalment i li asseguro que condemno el fet de la llençada d'ous.
No és agradable per ningú patir pràctiques incíviques. No era al lloc dels fets, però tinc entès que l´acció la va protagonitzar algun jove i que d'altres manifestants van recriminar-la allà mateix.
No és just que vostè vinculi a Esquerra aquesta acció, perquè l'autor no té relació amb nosaltres. No ens pot penjar aquesta llufa alegrement i després alliçonar-nos sobre qüestions de credibilitat.
No s'equivoqui,jo no faig insinuacions dels fets patits. En tinc proves de tots i algun d'ells ha estat denunciat a la Policia Local.

Una vegada dit això, estic d'acord amb vostè en que hi ha coses que no les estem fent bé o ,deixi'm dir-ho d'una altra manera, les podríem fer millor.Si algú li diu que ho fa tot bé, no s'ho acabi de creure. Qui fa acció política no les encerta sempre totes i cal treballar per aconseguir millorar-la.
Per acabar, la gent d'ERC ens organitzem al territori per seccions locals. Aquestes s'estructuren amb una presidència local i diverses secretaries i vocalies. El càrrec que vostè m´atribueix de Primer Secretari, no existeix dins la nostra organització. Sí és un càrrec utilitzat per les Agrupacions Locals del PSC i suposo que per costum vostè l'utilitza.
salut.
Ramir

Anònim ha dit...

Sr.Roger, no vulgui desviar l'atenció. Vosté sap perfectament qui hi havia aquell dia al capdavant de la manifestació. Sap perfectament que hi havia gent que coneix i que és propera a vosté. Reconeixi que les coses sovint se'ls en va de les mans i que no fan res per calmar la situació. A vegades val més parar-se a reflexionar i aleshores actuar. Vostés actuen i després pensen: ostres potser l'hem cagat.
Tant costa entendre que s'han equivocat? Digui'm qui era que portava la veu cantant davant l'Ajuntament alhora d'esparverar a la gent a la crida de les 45 persones que hi havien a aquella hora? Qui hi era també i que va fer declaracions en el MC com a portaveu de l'arbreda? Vosté com jo sap qui són i han participat en activitats del seu partit. Jo personalment les he vist portant un indicatiu de representants de meses electorals d'ERC. És així?

Ramir ha dit...

En cap cas he intentat desviar l'atenció, el comentari que li faig està totalment relacionat amb les qüestions que vostè planteja en el seu primer. Repassi-ho.
Al davant de l'Ajuntament i a la manifestació hi havia gent propera a mi i a ERC, gent propera a alguna altra formació amb representacio a l'Ajuntament i també persones a les quals no es coneix cap vincle de sigles.
La gent d'ERC a Malgrat no tenim per costum establir influències sobre quines han de ser les activitats en les que els nostres simpatitzants o militants poden o no poden participar. Els deixem triar lliurement. No puc de cap manera considerar això un error. Tenen vida pròpia i la desenvolupen sense que això sigui un impediment per poder col·laborar penjant-se un indicatiu o d'altra manera.
Pel que fa a la frase "vostès actúen i despres pensen" deixi'm dir-li que em resulta molt familiar.És una de les frases predilectes d'una persona amb molt de pes dins el PSC-PSOE de Malgrat i no voldria pensar que hi estic compartint comentaris sense que sigui prou valenta per identificar-se.
Per tant per la meva part ho deixaré aquí si és que la possible rèplica no ve signada creiblement amb nom i cognoms.
Un petit consell, torni a revisar el significat del mot esparverar.
salut.
Ramir

Anònim ha dit...

Senyor/senyora del PSC-PSOE de Malgrat, hauria de SENTIR vergonya que la seva portaveu fes les declaracions que s'han fet aquests dies. Hi han persones del seu partit que no les comparteixen en absolut.