dijous, 23 d’abril del 2009

Presentació

Benvinguts al blog d'Esquerra Republicana de Malgrat de Mar. Les noves xarxes socials presents a Internet avancen i ofereixen noves possibilitats d'interconnexió per a totes aquelles persones que, cada vegada en major nombre, hi tenim accés. Facebook, twitter, fotolog i tants altres, són xarxes que fa pocs mesos eren desconegudes per a molts de nosaltres i que compten avui amb milions d'usuaris arreu del planeta.
Comunicació, debat encès o moderat, però respectuós, opinió
diversa, contrast d'idees... són els objectius de la creació d'aquest espai i que, amb les vostres aportacions, esperem anar millorant dia a dia. El pretenem lliure, participatiu, dinàmic, amarat dels valors republicans que representem. L'hem dotat d'eines útils per l'enllaç amb altres blogs i webs que també poden resultar del vostre interès. També mitjançant YouTube i goear compartirem imatges i paraules amb la intenció d'apropar-vos la visió que tenim de la vila, el país i el món. Si la cerques, trobaràs una vila amable, un país lliure i un món més just.

Salut i República!!!

Ramir Roger i Artigas
President Secció local Francesc Arnau i Cortina
Malgrat de Mar


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per el nou blog!. Esperem que sigi un espai enriquidor i on tots els que estimem el nostre país desde la prespectiva local aprofitem
les enormes aventatges que ens dona la xarxa per poder-nos comunicar i sobre, tot amb respecte a les persones que és el més important.

Molta sort a tots!
Visca Catalunya lliure!

Eduard Pérez

Anònim ha dit...

"fa pocs mesos desconegudes"? Sempre esteu a la cua de tot. Els JSC ja fa temps que tenen un bloc.

Anònim ha dit...

Et refereixes a una patètica cosa que no té ni suc ni bruc, on ni informació ni participació es veu per enlloc i on existeix la censura? De que lluïu si els vostres suporters no saben ni llegir i molt més escriure.

MC ha dit...

hola, benvinguts.

Anònim ha dit...

felicitats per la iniciativa

Anònim ha dit...

Benvinguts a l'espai dels blocs malgratencs, un món de paraules, imatges, opinions, esdeveniments i comentaris. Aviat podreu comprovar que no tot són felicitacions, també hi ha mala baba per la blogosfera. Jo per si un cas us animo i felicito que sempre va bé per començar.

Neus Serra