diumenge, 26 d’abril del 2009

Certamen literari de Sant Jordi

Ahir al matí es va celebrar el certamen literari de Sant Jordi a La Barretina Vermella. Aquest certamen té els seus inicis en la iniciativa que va tenir el llavors anomenat "comitè" d'ERC Malgrat als inicis de l'any 1980. El llibre d'actes d'ERC de l'època, ens dona una visió del procés per instaurar el certamen literari.

6-2-1980 Reunió de comitè. L'Enriqueta Listosella farà les bases per fer un concurs el dia de Sant Jordi.
13-2-1980 Reunió de Comitè. L´Enriqueta llegeix les bases pel concurs de Sant Jordi, premis per poesia, assaig, comte i reportatge. Nois i noies de 10 a 14 anys i 15 a 18
independentment.
27-2-1980 Reunió General. S´ha entregat al Som-hi les bases del concurs Sant Jordi i l´escrit de l'ERC.
11-4-1980 Reunió General. Es parla del concurs Sant Jordi organitzat per nosaltres. El jurat serà J. Vicens, R. Garriga i M. Porter. Es comenta que fins la data no tenim gaires treballs de la mainada.
18-4-1980 Reunió General. Es redacta la invitació per la festa de Sant Jordi, el sopar i el repartiment de premis. Es farà a Can Guillem el proper dia 30 a la nit. Els premis seran entregats pels literats R. Garriga,
Francesc Vicenç i L. Izar.

Aquests són els orígens del certamen que avui ha arribat a la 30 edició. Enhorabona als guanyadors de l´edició d'enguany i a tots el que han fet possible la seva celebració.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

la meva pregunta és:

esteu d'acord amb l'aexpulsió del partit den Joan Carretero? Creieu que Carod i Puigcercos s'han venut el partit al PSC?

Anònim ha dit...

Penseu que el PSC s'ha venut al PSOE i en el cas de Malgrat, també al PP?

Anònim ha dit...

Crec que no pots fer aquesta pregunta perquè dins Esquerra tota la militància té la seva opinió i així ho va expressar en el passat Congrés Nacional. Passat el Congrés tothom ha de respectar els resultats i posar-se a treballar per sumar.
Qui no vulgui sumar no té lloc dins Esquerra, cal aplicar una mínima disciplina dins el partit.

Anònim ha dit...

totalment d'acord amb l'últim comentari.