dimarts, 18 de gener del 2011

"Talantes"



L'últim motiu pel qual la regidora de Turisme i Alcaldessa considera que Malgrat ha estat tractat amb desdeny arriba des del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona-Maresme. No s'hi val a reconèixer que hom pot haver-se precipitat- portant a Ple la sortida de Malgrat del Consorci- sense esgotar les vies de diàleg per reconduir la situació per la qual un es considera agreujat.
S'han d'esbombar els motius diversos del desamor. "Que no ens col·laboren amb cap premi pel Festival de Bandes de Música. I tampoc es fan ressò d'altres accions que des de Malgrat s'emprenen per dinamitzar el sector. I el més greu; manipulen l'informació que es publica en algun dels llibrets de promoció de les torres de guaita de la comarca". Res, el petit got de paciència s'ha vessat.
I ara que ja ho sap tothom i acompanyada d' aquest pre-clima tan agradable anirà a cercar solucions per evitar la sortida del Consorci de l'Ajuntament de Malgrat, un dels fundadors del mateix.
N'hi ha que pensem que això no són maneres, però tothom es lliure d'actuar amb el "talante" que consideri adequat davant les ofenses. Pel que fa al cas, no estaria de més mirar per l'interès general del sector. Desvincular-se del nom Costa de Barcelona no sembla una decisió encertada quan la marca Barcelona s'ha consolidat arreu del món com una destinació turística de primer ordre. Mentre el Consorci rep el reconeixement de ser la única destinació turística de Catalunya que opta al premi SICTED, la nostra regidora de Turisme amenaça de fugir-ne. Esperem que la qüestió es resolgui en favor de l'interès i el sentit comú.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó, aquesta persona té "talante" no tarannà, que és el que tenen els catalans. Ella, amb el seu orgullós i altiu "talante", mereixeria que el Consorci la fotes fora pels modes de fatxenda, inútil i per la mala educació de que ha fet gala en aquest afer.

Anònim ha dit...

La Conxita és ta jevi que va sempre contra corrent per donar la nota. Ni el fiasco del turisme militar la fa recapacitar.

Anònim ha dit...

i dels merders interns que teniu a casa no en parleu? Es que m'agradaria saber si votar ERC o no, depen de qui sa presenti

Anònim ha dit...

heu llegit el punttttttttttt? dons apa!

Anònim ha dit...

el punt , no el llegiu? mmmmmmmm algun alcalde d' e.r.c. esta d'acord amb la campoy, porque seraaaa????

Anònim ha dit...

La brillant operació de retirada de Malgrat per obra de la Conxita del Consorci de Turisme no és altre cosa que una cortina de fum per intentar justificar la seva decisió d'actuar unilateralment en la realització de la campanya de turisme militar i què, amb molt de gust, li ha esclatat als morros.
Desviar l'atenció de la inutilitat d'uns diners llençats i d'una empresa -Turisme Malgrat- que no sap on va és l'objectiu que hi ha darrera de la retirada del Consorci. Aquesta dona al que és fer comèdia i tergiversar les coses no la guanya ningú.

erc malgrat ha dit...

Els qui ens aconsellen la lectura d'el Punt n'haurien d'haver fet una lectura més pausada.

"El Costa Barcelona-Maresme no s'ha apropat suficientment a aquesta part de la comarca”, assegura l'alcalde de Cabrils, Joaquim Colomer (PSC). “En els darrers temps hem vist un canvi de tendència, però és insuficient”, diu el regidor de Vilassar de Dalt, Santi Dorca (GEVD). “Qui diu que no aspirem a sortir del Costa Barcelona-Maresme per centrar-nos en el de la DO?”, es plantejava ahir l'alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, en una roda de premsa del nou consorci. La reflexió és comuna en els set municipis que estan dins dels dos organismes, amb una sola excepció: Alella. El seu alcalde, Andreu Francisco (ERC-LG), veu els dos ens “complementaris” i en cap cas es planteja l'abandonament d'un o altre. Josep Botey (CIU), alcalde de Teià, en podria sortir “per motius econòmics” i el batlle del Masnou, Eduard Gisbert (PSC), confia que l'aposta “millori la resposta” del consorci presidit per Juhé. L'alcalde de Tiana, Emili Muñoz (GPT), diu que el de la DO s'ajusta més a les necessitats del territori, i “en el cas d'haver de triar, apostaríem per aquesta singularitat”.
On llegeixen el que afirmen?

Anònim ha dit...

"ERC proposa una zona per a la pràctica del Kite Surf a la Platja de la Conca"

pitjor impossible!

sabeu que el Kite està prohibit per llei?

sabeu que la conca és una zona protegida? com afectaria a les aus?

ho heu consultat amb els surferos? i amb els ecologistes?

no teniu remei!

Anònim ha dit...

si està prohibit com és que es practica?

Anònim ha dit...

Dedicat al darrer comentari (7:26), ara ho entenc. Allo que veig cada dia a la platja, davant les fabriques, son estels que fan volar infants perque a Malgrat ningu fa kite surf. Oi que no???
Et felicito fill.
D'altra banda tambe ets una mica indocumentat perque la platja de la conca no es limita al delta del Tordera, es mes ampli i el kite no es fa ben be a la zona del delta... no et sembla??