dimarts, 10 d’agost del 2010

"La farola"


Que la paraula projecte és pel PSC local un mot inviolable ho sabem prou els malgratencs i malgratenques. Si al darrera afegim executiu, la qüestió ja pot arrribar a no tenir remei.
Diem això perquè, després d'insistir al regidor responsable i a més d'un dels seus companys d'ofici, sobre la conveniència del trasllat de "la farola" cap a un indret més raonable, s'ha de reconèixer que no ens n´hem sortit.
Diu el refranyer que quatre ulls hi veuen més que no pas dos. Pobre refranyer!, ens l´han trinxat. Setze ulls han estat incapaços de veure la inconveniència de l'ubicació. S'ha reeditat l'enèsima versió del que ja s'està convertint en un clàssic, el nyap de l'estiu

17 comentaris:

Anònim ha dit...

farola no és correcte en català, en aquest cas. Us convenen cursets de català. Ai, que la regidora del PP els ha eliminat.

Anònim ha dit...

Ep! l'Ajuntament disposa d'uns disenyadors de kategoria que veient el parkal intern ja no poden dir-nos més clar i més alt el que falta a l'Ajuntament, una llum que els il.lumini perquè estan a les fosques.
Recomanaria col.locar una altre faraola sota la finestra del despatx de l'Alkaldessaaaaaaaaaaaaaa

Quim ha dit...

farola, fanal, el quit de la qüestió es si ens mereixem el que aquests cracs estan fent al poble

Anònim ha dit...

En aquesta obra hi ha hagut uns quants nyaps considerables: l'escenari de la plaça Anselm Clavé, l'actuació a mitges de la plaça de l'Esglèsia, la mutilació de la plaça Pau Casals (quedarà més grossa emfatitzava el regidor Enrique Viñolas)... i ara per postres fan festa quinze dies (fins a principis de setembre) i deixen empantanegat un tram del carrer del Carme (pobres comerciants) i les Peixateries. realment qui coordina tot aquest desgavell mereix un premi i al polític que ho tolera una menció honorífica.

Anònim ha dit...

i si o fos el fanal, que fario, ara esteu distres, tal vegada esta fet expresament...es una manera de tenir-vos distrets

Anònim ha dit...

El fanal necessita una senyal d'avís de "perill" per no fotret una nata si surts badan de l'Ajuntament (badant o emprenyat)

Anònim ha dit...

Es veu que si que ens els mereixem, la gent d'aquest poble només es queixa pels passadissos i no demostra el seu descontent a les urnes. Passarà el mateix a les properes eleccions municipals?

Anònim ha dit...

Proposo al Viñolas regidor de l'any

Anònim ha dit...

Per sort no han posat els horribles fanals de la riera! I per cert, per nyaps, fixeu-vos en el enllambordat de la plaça d'Anselm Clavé amb el carrer Desclapers i veureu com la plaça acaba ocupant el vial, fixeu-vos en com fan acabar el terra en el tram de la plaça Pau Casals amb Desclapers, fixeu-vos en les cruïlles dels carrers i veure-ho que els imbornals no estan ubicats en la intersecció i altres nyaps: per no parlar de les ridícules zones verdes que ens hi han deixat, l'estat de la plaça Pau Casals, les jardineres del carrer Carme o les Peixateries Velles. I, a més, gris, gris i més gris.

Anònim ha dit...

Que collons de l'any, del segle o del mil·lenni seria el just reconeixement a tants mèrits aportats al servei del poble. Aquest home s'ha de postular com a successor del Montilla.

Anònim ha dit...

tram de la Plaça Pau Casals amb Desclapers????
Ara us dediqueu a inventar llocs?.

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé la crítica, però no trobo just que diguis "16 ulls han estat incapaços". Jo diria que més de 16 ja que els regidors de l'oposició també van aprovar el projecte. Per tant, el nyap -si es que n'és- és un nyap col.lectiu, d'ERC també, no només de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

Jo de vosaltres crearia una plataforma...
Possibles noms:
- Salvem fanalets.
- Contra els fanals al mig.
- Salvem alguna cosa, no?
- En contra. I punt.

erc malgrat ha dit...

fanal m. Llum, llàntia, llanterna, farola.

La riquesa de la nostra llengüa és apreciable.

erc malgrat ha dit...

El "nyap" no pot ser en cas cap col·lectiu perquè el fet de donar el vot favorable a un projecte no significa que aquest sigui una cosa inamovible. Molts projectes es milloren o modifiquen per diferents factors mentre s'executen.
La responsabilitat és del govern,que és qui gestiona i executa. Nosaltres vam fer al seu moment les aportacions a aquest projecte, la majoria de les quals van ser rebutjades per aquest govern.
http://fitxers.esquerra.cat/arxius/malgratmar/200907_al.legacions_barri_antic_primer_plec.pdf
http://fitxers.esquerra.cat/arxius/malgratmar/200907_al.legacions_barri_antic_segon_plec.pdf

Si no som capaços de reubicar una petita peça de mobiliari urbà que s'ha col·locat en un lloc poc pràctic...
És que potser aquest nivell de rigidesa porta a res de bo?

Anònim ha dit...

8:23 Como el estatut?

Anònim ha dit...

sra.Verdaguer, que no es va llegir i visionar amb deteniment el projecte, que ara que veu la farola s'ha adonat que rau davant la porta? Que es que no ens els mirem bé els projectes com per fer al.legacions amb temps per dir-ho que em d'esperar ara per fer el crit al cèl? Ai ai ai.....